Algemene informatie

 

Wat is Boekplaats?

Boekplaats is een bedrijf die tweedehands boeken verkoopt. Dit doen we vanuit hobby en om te zorgen dat boeken gebruikt blijven worden. Op die manier kunnen we plezier en kennis delen met bestaande boeken. 

Staat van de boeken

Bij de omschrijvingen wordt zo eerlijk mogelijk aangegeven wat de status is van de boeken en de uitgave die het betreft. Slechte boeken zijn er op de website niet. Alles varieert van goed tot als nieuw. Daarbij is 'goed' vooral bedoeld om zelf lekker te lezen en kan 'als nieuw' ook nog als cadeau worden gegeven aan iemand anders. Soms staat er 'heel goed' bij een boek. Dan is dit beter dan goed, maar vaak is het boek wat ouder en iets vergeeld. 

 

Levertijd en verzending

Er wordt hard gewerkt om uw pakketje binnen 2 werkdagen in te leveren bij de postverzender (op dit moment is alles nog gelukt binnen 1 werkdag). Mocht het langer duren, dan ontvangt u hiervan een bericht. De snelheid van de postbezorger ligt helaas buiten de invloed van het bedrijf. Wilt u geen bezorgkosten? U kunt de boeken ook ophalen in Emmen op afspraak. 

Voor verzending wordt normaliter gebruik gemaakt van 3 postbezorgers, te weten: PostNL, DHL en DPD. De verzendkosten zijn als volgt:

Brievenbuspost    = € 2,99

Pakketpost           = € 4,99

Vanaf € 25,00      = gratis verzending    

Afhalen                = geen verzendkosten

 

Retourneren

U heeft als koper altijd het recht om een product te retourneren. Dit mag binnen 14 dagen zonder opgave van reden. U krijgt dan het hele bedrag teruggestort op uw rekening. De kosten voor het terugsturen zijn voor de koper zelf.

Als u niet tevreden bent over het artikel, kunt u het beste contact opnemen via het mailadres hieronder. We vinden altijd een oplossing. De kosten voor terugsturen zijn voor de koper.

 

Betaalmethoden

U kunt op 2 manieren betalen: via Paypal en via Ideal. Mocht u de boeken op willen halen en aan de deur betalen, dan kunt u het beste contact opnemen via onderstaand mailadres.

 

Klantenservice

Mocht u vragen hebben over de boeken of bent u op zoek naar een boek. Neem dan contact op met Boekplaats via het mailadres: info@boekplaats.nl. Wij helpen u zo snel en goed mogelijk. 

 

Met vriendelijke groet,

 

Mike van Boekplaats

Reactie plaatsen

Reacties

hans
3 jaar geleden

Goedenavond, koopt u ook boeken in?

Elise Timmer
3 jaar geleden

Hallo,

Ik wil graag de vraag aan u voorleggen of u interesse heeft in onze boekverzameling.
Hierbij de link en de foto's:
https://link.marktplaats.nl/m1734837134


Hoor graag of u interesse heeft.

Met vriendelijke groet, Elise Timmer

adri broeke
3 jaar geleden

door verhuizing grote partij managementboeken beschikbaar. Heeft u interesse? Boj voorbaat dank .mvg Adri Broeke